Heeze – de Strohuls 29

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Ruimte verveelt nooit...

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een aan een hofje met enkel bestemmingsverkeer gelegen, verrassend ruime vrijstaand geschakelde woning met garage, gelegen op een perceel van 275 m2 met een tuin op het westen. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Heeze. Heeze beschikt tevens over een NS-halte.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met lamelparket en gesausde wanden, meterkast (9 groepen), de toiletruimte met een wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is verdeeld in een woonkamer/zithoek, een tussenruimte met schuifdeuren en een heerlijk ruime eetkeuken.

De zithoek aan de straatzijde is groot circa 6.00 x 3.91 meter, met een lamelparketvloer en gesausde wanden met diverse ramen voor veel lichtinval.

Een wand met schuifdeuren zorgt voor een afscheiding van de zithoek naar de keuken.

De aan de achterzijde gelegen keuken is groot circa 6.00 x 5.50 meter, met lamelparket. Wat een ruimte! In de keuken is een inrichting aangebracht in twee lengteopstellingen. Het rechtse deel is voorzien van een composiet werkblad met een 4-pitten gaskookplaat met wokbrander, een afzuigkap, quooker en vaatwasser. Het linkerdeel bestaat uit een wandopstelling met koelkast, vriezer, combimagnetron en kastruimte.

In de achtergevel bevinden zich tuindeuren en een separate loopdeur.

Vanuit de keuken is bereikbaar de aanpandige garage, groot circa 3.04 x 6.50 meter. Momenteel is het achterste deel afgesplitst als hobby-kantoorkamer, groot circa 3.04 x 3.00 meter, met een voorzetwand en een loopdeur met vensterglas naar buiten. Het overige deel is in gebruik als fietsenberging.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1: aan de straatzijde gesitueerd, groot circa 3.625 x 3.91 meter, met aansluitend een inloopkast, groot circa 2.35 x 3.71 meter. Deze kamer is voorzien van een laminaatvloer, deels gesausde en deels behangwanden en isolatieglas;

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 2.305 x 3.81 meter, met een laminaatvloer, deels gesausde en deels behangwanden en isolatieglas;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 3.625 x 2.70 meter, met een laminaatvloer, deels gesausde en deels behangwanden en isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een kunststof ligbad, een inloopdouche, een vaste wastafel en een wandkast. Het toilet is separaat op de overloop gesitueerd.

Globale indeling, tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolder is verdeeld in twee kamersegmenten met mogelijkheid voor het indelen als twee volwaardige slaapkamers.

Centraal bevindt zich een technische ruimte met de opstelplaats van de gasgestookte Intergas c.v.-ketel (circa 2021), de WTW-installatie en de omvormer van de zonnepanelen.

Garage:

Naast de woning ligt de eerder aangegeven garage/hobbyruimte.

Tuinperceel:

De op het westen gesitueerde achtertuin is circa 12,5 meter diep en circa 10 meter breed. De tuin is aangelegd met gazon en een terras. Achter in de tuin staat een praktische hobbyruimte, groot circa 3.00 x 3.40 meter met aansluitend een overdekt terras, groot circa 3.00 x 5.85 meter. Hier is het prettig toeven met een hapje en een drankje!

Algemeen
- De woning is voorzien van vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie (klapdak) en HR-beglazing;
- Op de woning liggen 12 zonnepanelen (juni 2022, eigendom);
- Een verrassend ruime woning, waar je je direct thuis zult voelend!
- Heeze -de Parel van Brabant- is een gezellige gemeente met ruim 10.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten, gevarieerde horeca en een NS-station;
- Recreatiemogelijkheden vindt u o.a. op de Strabrechtse Heide en de Herbertusbossen;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 635.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 2013
  • Perceeloppervlakte: 275 m2
  • Inhoud: 650 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 175 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden