Someren – Geerkesweg 2

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een met de voormalige garage uitgebouwde tweekapper met garage, drie slaapkamers, zonnepanelen en een tuin op het zuiden, gelegen aan een heel rustige woonstraat net buiten het centrum van Someren met alle voorzieningen.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een laminaatvloer, een in 2016 gerenoveerde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje, en de trapopgang naar eerste verdieping.

De woonkamer is groot circa 4.40 x 6.50 meter, met houten vloerdelen, stukwerkwanden, een kunststof schuifpui met isolatieglas. Ter rechterzijde van de woonkamer is in de voormalige garage een werk-/hobbyruimte gerealiseerd, in halfopen verbinding met de woonkamer. Deze werkruimte is groot circa 2.80 x 3.60 meter.

De keuken bevindt zich aan de straatzijde, is groot circa 2.25 x 3.10 meter, met houten vloerdelen, met een MDF-keukeninrichting in een lengteopstelling en een kastenwand, voorzien van een composiet aanrechtblad, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en stoom-/heteluchtoven.

Achter de werkruimte bevindt zich nog een bijkeuken, , groot circa 2.80 x 3.40 meter, met de aansluitingen witgoed, een stortbak en een bergvliering.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1: aan de voorzijde gelegen, groot circa 4.30 x 2.76 meter, met een laminaatvloer 3.30 x 4.50 meter, voorzien van een lamelparketvloer, stukwerkwanden, een kastenwand en isolatieglas;

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 4.00 x 2.12 meter, voorzien van een pvc-vloer, stukwerkwanden, spakwerkplafond en isolatieglas;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 4.00 x 2.115, voorzien van vloerbedekking, behangwanden, spakwerkplafond en isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een douche, een wandcloset, een wastafel in een meubel en een decorradiator.

Globale indeling, tweede verdieping

Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze bergzolder heeft isolerend dakbeschot en isolatieglas in een kunststof kozijn. Op de zolder bevindt zich ook de gasgestookte c.v.-ketel (Atag, circa 2019) en de unit mechanische ventilatie.

Tuinperceel:

De achtertuin is voorzien van sierbestrating, borders en een overdekt terras tegen de achtergevel van de woning. Er is een vrije achterom via een houten poort in de gemetselde tuinmuur.

Garage:

Achter in de tuin bevindt zich een separate, in spouw gebouwde garage, 3.86 x 7.18 meter binnenwerks, met een elektrisch bedienbare sectionaldeur.

Algemeen:

- Ankerloze spouwmuur naar de buren;
- 8 zonnepanelen (2017);
- Fijne ligging aan rustige woonstraat;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond, Venlo en Weert;
- Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1982
  • Perceeloppervlakte: 227 m2
  • Inhoud: 460 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 123 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden