Someren – Geerkesweg 16

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Verwacht het onverwachte!

Kijkdagen 10 juli en 11 juli. Bel voor een afspraak 0493-497050.

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een fantastisch uitgebouwde tweekapper met berging, carport, drie slaapkamers en een prachtige tuin op het zuiden, gelegen aan een heel rustige woonstraat net buiten het centrum van Someren met alle voorzieningen.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een pvc-vloer (op een tegelvloer), een toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje, en de trapopgang naar eerste verdieping.

De voormalige keuken aan de straatzijde, groot circa 2.25 x 3.10 meter, is voorzien van een pvc-vloer en stukwerkwanden en nu in gebruik als kantoor-/hobbyhoek.

De woonkamer is groot circa 4.40 x 6.50 meter, met een pvc-vloer, deels steenstrips- en deels stukwerkwanden, een stukwerkplafond met inbouwspots en een trapkast.

Aan de tuinzijde bevindt zich een in 2021 uitgebouwde eetkeuken, groot circa 7.30 x 3.60 meter, met een kookeiland met een granieten werkblad, een inductiekookplaat met BORA-afzuiging en een spoelbak met close-in-boiler, een vaatwasser en een wandopstelling met een combi-oven en een koelkast.

De keuken is verder voorzien van een schuifpui en een lichtkoepel: wat een lichtinval!

De eetkeuken loopt nog een stuk door in de oorspronkelijke garage: 2.80 x 2.80 meter extra: plaats voldoende om een ruime eethoek te kunnen plaatsen.

Het laatste deel van de oorspronkelijke garage, groot circa 2.80 x 2.90 meter is nu de bijkeuken, met een tegelvloer, de aansluitingen witgoed, een wastafel, een close-up-boiler, bovenkastjes en een tussengroepenkast.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1: aan de voorzijde gelegen, groot circa 4.30 x 2.76 meter, met een laminaat, een pvc-schroten plafond en een kunststof kozijn met isolatieglas;

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 4.00 x 2.12 meter, voorzien van een laminaatvloer, een kunststof kozijn met isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 4.00 x 2.115, voorzien van een laminaatvloer, een kunststof kozijn met isolatieglas en een rolluik;

De badkamer (2014) is voorzien van een inloopdouche, een wandcloset, een wastafel en een decorradiator.

Globale indeling, tweede verdieping

Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze bergzolder heeft isolerend dakbeschot en een dakvenster. Op de zolder bevindt zich ook de gasgestookte c.v.-ketel (Nefit, circa 2000) en de unit mechanische ventilatie.

Tuinperceel:

De achtertuin is grandioos! De achtertuin is gemiddeld circa 18,5 meter breed en 8,5 meter diep, gelegen op het zuiden en aangelegd met gazon, twee overdekte terrassen en en één niet-overdekt terras, catalpa's en een gaashekwerk-omheining met klimop en verlichting. Deze tuin is echt genieten...

Berging/carport:

Naast de woning ligt een gemetselde berging, binnenwerks groot circa 3.80 x 4.40 meter, met twee lichtkoepels. Vóór deze berging en de bijkeuken bevindt zich een carport.

Algemeen:

- Ankerloze spouwmuur naar de buren;
- Kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Fijne ligging aan rustige woonstraat;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond, Venlo en Weert;
- Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1982
  • Perceeloppervlakte: 383 m2
  • Inhoud: 550 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 137 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Garage / Berging: Carport, Geen garage

Plattegronden