Someren – Dillerstraat 16

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een verrassend leuke, uitgebouwde tweekapper met garage en carport, gelegen aan een heel rustige woonstraat net buiten het centrum van Someren met alle voorzieningen.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een houten vloerdelen, een toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje, en de trapopgang naar eerste verdieping.

De woonkamer is groot circa 26 m2 en voorzien van houten vloerdelen, stukwerkwanden en een stukwerkplafond, isolatieglas en rolluiken.

De keuken is groot circa 2.10 x 5.60 meter, met een tegelvloer en een MDF-keukeninrichting in een hoekopstelling, voorzien van een composiet aanrechtblad, een groot formaat tegelwand, een 5-pitten gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser.

Aan de tuinzijde bevindt zich achter de keuken een eethoek, groot circa 2.00 x 2.70 meter, met een lichtkoepel en een bijkeuken/achterhal met een tegelvloer en een stortbak.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1: rechtsvoor gelegen, groot circa 3.30 x 4.50 meter, voorzien van vinyl-vloerbedekking, stukwerkwanden, spakwerkplafond, enkele beglazing met een rolluik;

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 2.82 x 2.47 meter, voorzien van vinyl-vloerbedekking, gesausde wanden, spakwerkplafond en enkel glas met een rolluik;

Slaapkamer 3: linksvoor gelegen, groot circa 2.35 x3.45 meter, voorzien van vinyl-vloerbedekking, spakwerkwanden, spakwerkplafond en enkel glas met een rolluik;

De badkamer is voorzien van een douche, een toilet, een dubbele wastafel in een meubel en een rolluik.

Globale indeling, tweede verdieping

Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar. Voorzolder met de aansluitingen witgoed, de opstelplaats gasgestookte c.v.-ketel (Bosch, circa 2003) en een dakvenster. Verder is er een volwaardige vierde slaapkamer, met een dakkapel, houten vloerdelen en bergruimte in de knieschotten.

Garage/carport:

De aanpandige garage is groot circa 5.60 x 2.90 meter binnenwerks, met een tegelvloer, elektra, een in 2022 vernieuwde meterkast met krachtaansluiting en houten garagedeuren.

Vóór de garage ligt een carport, groot circa 4.80 x 3.00 meter. Achter de garage is een fietsenhok gemaakt.

Tuinperceel:

De achtertuin is voorzien van gazon en zicht op de molen in de Kerkstraat. Achter in de tuin is er een overdekt terras met cobblestone-bestrating.

Algemeen:

- Ankerloze spouwmuur naar de buren om geluidsoverlast te voorkomen;
- Fijne ligging aan rustige woonstraat;
- Twee supermarkten, de slager, een bloemenwinkel en chocolatier op loopafstand;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond, Venlo en Weert;
- Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Perceeloppervlakte: 229 m2
  • Inhoud: 514 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 136 m²
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen, Carport

Plattegronden