Asten – Vlas 41

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Thuis: je voelt het!

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan:

Een op een fantastische locatie, met een brede groene zone voor de deur, gelegen vrijstaande woning met garage, vijf slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en een echte kelder. De woning wordt getypeerd door een heel hoog afwerkingsniveau en is volledig instapklaar!

Globale indeling, begane grond

Entree, hal met een tegelvloer met vloerverwarming, gestucte wanden, een toiletruimte met wandcloset en fonteintje, een garderobehoek en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Rechts naast de entreehal bevindt zich de bijkeuken, groot circa 2.63 x 3.95 meter, met o.a. de aansluitingen witgoed op hoogte.

De Z-vormige woonkamer is groot circa 43 m2, verdeeld over een zithoek groot circa 6.82 x 3.58 meter, met een tegelvloer met vloerverwarming, gestucte wanden, een stucwerkplafond met inbouwspots en een eethoek, groot circa 4.40 x 5.80 meter, op gelijke wijze als de zithoek afgewerkt, maar met een schuifpui naar het overdekte terras.
De raampartij zorgt voor een prettig tuincontact en veel licht in huis.

De open keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een moderne kunststof keukeninrichting in hoekopstelling, met een kookeiland, voorzien van granieten werkbladen, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser, een combioven en een combistoomoven. Een heel complete keuken; prettig om in te werken.

Via de keuken is bereikbaar de kelder. Deze is groot 3.61 x 4.65 meter en voorzien van een tegelvloer. Een perfecte ruimte voor het bewaren van drank en andere zaken.

Vanuit de keuken kun je via de entreehal binnendoor naar de garage.

Globale indeling, eerste verdieping

Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1: linksachter gelegen, groot circa 3.58 x 3.60 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden, een stucwerkplafond, isolatieglas en een fijne ruime inloopkast (circa 1.92 x 2.10 meter) met maatwerkinterieur voor optimaal ruimtegebruik;

Slaapkamer 2: rechtsvoor gelegen, groot circa 3.70 x 3.60 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden, een stucwerkplafond en isolatieglas;

Slaapkamer 3: linksvoor gelegen, groot circa 3.02 x 3.60 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden, een stucwerkplafond en isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een duoligbad, een douche met regendouche en handdouche, tegelijk te gebruiken, een dubbele wastafel in een meubel, een wandcloset en vloerverwarming.

Globale indeling tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier zijn twee slaapkamers gerealiseerd, ieder groot circa 3.60 x 2.66 meter (tot aan de 1.50 m1-lijn) en voorzien van een laminaatvloer. (Formeel zijn de twee slaapkamers overig inpandige ruimte omdat de ramen net iets te klein zijn om als woonruimte betiteld te mogen worden. Deze m2's zitten wel in de opgave woonruimte),

Verder bevindt zich op de zolder nog de gasgestookte c.v.-ketel (Nefit) en de WTW-installatie, achter een schuifwand.

Garage/berging:

Aanpandig aan de woning bevindt zich de in spouw gebouwde garage, groot circa 4.31 x 5.66 meter, met een tegelvloer met vloerverwarming, een elektrisch bedienbare sectionaldeur, de meterkast met 12 groepen en de computergestuurde beregeningsinstallatie.

Tuin:

Het tuinperceel is omheind met een hekwerk met een beukenhaag en gezellig aangelegd, met een overdekt terras tegen de eethoek, een zitkuil, verhoogde borderbakken en gazon. Het speelhuisje en de kachel in de zitkuil zijn niet in een koop inbegrepen.

Algemeen
- Energielabel A;
- 8 zonnepanelen (2019);
- De woning is uitstekend geïsoleerd naar de laatste normen;
- Hoogwaardige en stijlvolle afwerking;
- Een échte kelder;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond, Venlo en Weert;
- Asten is een gemeente met ruim 17.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten, gevarieerde horeca, goede schoolvoorzieningen en een rijk verenigingsleven;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “Het Woold” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 698.500,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 2016
  • Perceeloppervlakte: 379 m2
  • Inhoud: 625 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 200 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 6
  • Garage / Berging: Inpandig

Plattegronden