Milheeze – Akkerweg 1

€ 400.000,- k.k.
Beschikbaar

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een fijne, instapklare tweekapper met een woonkamer, een serrekamer, vier slaapkamers en een fijne tuin op het zuiden met een ruime hobbygarage. Deze woning ligt op een mooi hoekperceel in de gezellige kern Milheeze.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een tegelvloer met vloerverwarming, de meterkast en de trapopgang naar eerste verdieping.

De woonkamer is groot circa 7.30 x 4.00/3.65 meter, met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en isolatieglas. De woonkamer is afgescheiden van de aanbouw via een Taats-schuifdeur. De woonkamer is aan de straatzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

De aanbouw i3.80 x 4.00 meter, met een tegelvloer met vloerverwarming, een lichtstraat en tuindeuren naar de achtertuin.

De keuken is groot circa 2.90 x 3.00 meter, met een tegelvloer met vloerverwarming, een kunststof inrichting in een lengteopstelling, met een granieten werkblad, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een combioven, een koelkast en een vaatwasser.

In de bijkeuken met een tegelvloer treffen we nog aan een toiletruimte en een poetskast.

Globale indeling, eerste verdieping

Overloop met een laminaatvloer en een inbouwkast.

Slaapkamer 1: rechtsachter gelegen, groot circa 4.00 x 3.26 meter, met een laminaatvloer, gesausde wanden, een stucwerkplafond, isolatieglas en een elektrisch bedienbaar rolluik;

Slaapkamer 2: rechtsvoor gelegen, groot circa 3.06 x 3.95 meter, met een laminaatvloer, gesausde wanden, stucwerkplafond, twee inbouwkasten, isolatieglas en een elektrisch bedienbaar rolluik;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 2.27 x 3.26 meter, voorzien van een laminaatvloer, gesausde wanden, een stucwerkplafond, een inbouwkast, isolatieglas en een elektrisch bedienbaar rolluik;

De badkamer is voorzien van een kunststof ligbad, een douche met douchewand, een wandcloset en een vaste wastafel in een meubel.

Globale indeling, tweede verdieping

Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze bergzolder heeft een betonnen vloer.
Er is een voorzolder met bergruimte met daarin de opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel (Atag circa 15 jaar oud) en een volwaardige slaapkamer, groot circa 3.96 x 4.20 meter met een dakkapel met isolatieglas en een pvc-schroten plafond.

Tuinperceel:

De achtertuin is circa 12,5 meter diep, met gazon en een overdekt terras. Er is een vrije achterom naast de woning.

Garage/hobbyruimte:

Achter in de tuin bevindt zich een ruime garage, groot circa 43 m2, met een elektrisch bedienbare sectionaldeur. Door de L-vorm is er een stallingsruimte voor de auto maar ook nog plaats voor fietsen en een werkbank.

Algemeen:

- spouw is nageïsoleerd;
- vier slaapkamers;
- fijne lichte leefruimte begane grond;
- 12 zonnepanelen: 6 achterzijde dak en 6 platte dak;
- Fijne, rustige ligging op hoekperceel;
- Milheeze (dialect: Millus) is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant dat sinds 1997 behoort tot de gemeente Gemert-Bakel. Op 1 januari 2023 telde Milheeze 2.325 inwoners;
- Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 400.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1974
  • Perceeloppervlakte: 296 m2
  • Inhoud: 496 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 145 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden